Mottagningsbyggnad Östra sjukhuset Göteborg

Gjutningen pågår till den ca 7 000 kvm stora Mottagningsbyggnaden på Östra sjukhuset i Göteborg som ska byggas i 7 plan. Mottagningsbyggnaden har planerad slutbesiktning i oktober 2022. Projektets syfte är att främja det behov av vårdplatser som uppstår vid framtida byggprojekt på Östra sjukhuset. Karlanders har både projektekonom samt byggledare betong på plats i detta intressanta projekt.

Mottagningsbyggnad Östra sjukhuset Göteborg

Karlanders uppdrag i projektet var att tillsätta en projektekonom som skulle fokusera på projektets ekonomi i allt ifrån fakturafrågor, ÄTA-hantering, prognosarbete samt att medverka i möten och samtal tillsammans med entreprenör för att säkerställa en kontinuerlig ekonomisk uppföljning. Karlanders har även uppdrag som byggledare betong vars uppdrag är att säkerställa kvalitén och kontrollera produktionen inom de betongarbeten som utförs. Byggledarens kompetens är av stort värde för projektets framdrift.

Under hjälmen på byggledare Benny!

26 april 2023

Projekt E03 Kvarnberget, Trafikverket. Hör vad Karlanders Benny Claesson berättar via länken nedan. Länk: Under hjälmen - med Benny Claesson Vårt uppdrag i projektet är byggledning.