Ännu en säsong av Karlanders Padel League (KPL) avslutad

Karlanders Padel League (KPL) är en intern padelturnering på Karlanders som sträcker sig under ett halvår och är en utav flera aktiviteter som anordnas på Karlanders.

Ännu en säsong av Karlanders Padel League (KPL) avslutad

Då Karlanders har så underbara medarbetare så umgås man gärna med varandra även på fritiden, och varför inte spela lite padel ihop? KPL har ett deltagande på ca 50% av bolaget och avslutade nyligen den femte säsongen. Vinnarpokalen i den femte säsongen gick till Johan Hansson och Erik Malmström. Andrea Micella fick priset som årets bästa spelare då han har visat en makalös utvecklig under säsongen. Årets Fair play gick till Jens Johansson då han dels har visat gott uppförande på och utanför plan samt aldrig tvekat att hoppat in som reserv när det har behövts.  

 

 

Studiebesök Ringödepån

08 juli 2022

På Karlanders tycker vi att det är viktigt med erfarenhetsåterföring, och ett trevligt sätt att lära av varandra är att besöka varandras projekt. Så här såg det ut när våra medarbetare under en solig eftermiddag fick en guidad tur på Ringödepån i Göteborg. Totalt arbetar fem av våra konsulter i projektet åt beställaren Västfastigheter.

En heldag med entreprenadjuridik!

16 juni 2022

Nyligen så gick medarbetarna på Karlanders en heldagskurs i entreprenadjuridik. Uppdatering utav AB 04, ABT 06 och ABK 09.