Konferens i Nice!

Årets konferens hölls i Nice, förutom spännande diskussioner, teambuildingaktiviteter och givande föreläsningar passade vi på att göra några intressanta studiebesök.  

Konferens i Nice!

Förra veckan genomförde vi på Karlanders vår årliga konferens. Det är det tillfället på året då alla på bolaget får möjlighet att komma samman, lära känna varandra och gemensamt arbeta fram hur vi vill jobba framåt. Diskutera vad som är viktigt och hur vi ska bli ännu bättre som företag. Extra viktigt kändes denna konferens i år då många har arbetat hemifrån och de tillfällen vi normalt brukar träffas på inte gått att genomföra som vanligt.  

Vi besökte bland flera Saint-Jacques-le-Majeur kyrkan och fick en spännande genomgång av byggnaden och den tidstypiska arkitektur och byggnadsteknik som användes när kyrkan byggdes i mitten av 1600-talet.  

Vi passade även på att få njuta av den goda mat och dryck som finns i södra Frankrike.  

Projekt- Varbergstunneln

30 november 2021

Trafikverket bygger dubbelspårig järnväg genom Varberg, ca 9 km,  varav ca 3 km i tunnel, största delen i berg (2793m) men även en liten del i betong. Samt 3 broar; Getteröbron, en vägbro med 5 spann och sammanlagd längd på 190 meter i norr och två mindre i söder. 

Intervju med Malin Larsson

15 oktober 2021

Vilka är vi egentligen som jobbar på Karlanders och vad gör vi på dagarna? Följ Karlanders intervjuserie för att få en inblick i vår vardag och våra olika uppdrag. Nu har turen kommit till Malin Larsson.