Konferens i Nice!

Årets konferens hölls i Nice, förutom spännande diskussioner, teambuildingaktiviteter och givande föreläsningar passade vi på att göra några intressanta studiebesök.  

Konferens i Nice!

Förra veckan genomförde vi på Karlanders vår årliga konferens. Det är det tillfället på året då alla på bolaget får möjlighet att komma samman, lära känna varandra och gemensamt arbeta fram hur vi vill jobba framåt. Diskutera vad som är viktigt och hur vi ska bli ännu bättre som företag. Extra viktigt kändes denna konferens i år då många har arbetat hemifrån och de tillfällen vi normalt brukar träffas på inte gått att genomföra som vanligt.  

Vi besökte bland flera Saint-Jacques-le-Majeur kyrkan och fick en spännande genomgång av byggnaden och den tidstypiska arkitektur och byggnadsteknik som användes när kyrkan byggdes i mitten av 1600-talet.  

Vi passade även på att få njuta av den goda mat och dryck som finns i södra Frankrike.  

Studiebesök västlänken

28 mars 2024

Vinga Group har haft sin första AW. Vi började med studiebesök på två av västlänkens etapper, E03 & E04 Kvarnberget och Haga. Trafikverket är beställare. Vidare till Draken för presentation om hotellbygget och även bolagen sinsemellan, Karlanders & ViaQ. Avslutade med en god mat och dryck i trevligt sällskap.